google adwords

Google AdWords

Søker du nye kunder? Sannsynligvis søker de etter deg også.

Be om tilbud

Hva er egentlig Google AdWords?

Den mest presise markedsføringen!

Google AdWords er basert på relevans. Akkurat som i Google selv, så er relevans veien og målet for hele deres forretning. Deres Database er det mest omfattende informasjonsbibliotek som eksisterer, og for hvert eneste søk som gjøres så lærer Google mer om brukerne og blir enda større og mer presis.

 

Og alle kan ha råd til det

I Google Adwords betaler du KUN for de som har klikket på din lenke.
- Ikke noe ekstra for eksponering eller plassering.
Hvert eneste klikk er sporbart, nesten ned til hver enkelt enhet. Denne ekstremt nøyaktige kunnskapen om brukernes trafikk har gjort effektiv markedsføring mulig for prisen av en støvsuger. Dette er mulig fordi Google vet nøyaktig hvor mange som søker etter produktene og tjenestene du søker selv. Hos Media Access har vi lang erfaring i å håndtere AdWords kontoer for våre kunder. Vi har meget effektive metoder og kan derfor gjøre dette til en meget hyggelig pris

 

Kort fortalt er det aldri galt å bruke AdWords!

Media Access er Google certified Adwords Partner. Vi har nøkkelpersonell som har jobbet med Google Adwords i Norge siden 2004. Vi består av personer med kjernekompetanse fra flere spesialiserte selskaper, som samlet sett har svært omfattende erfaring!


Fyll ut skjemaet

PS. Det er helt uforpliktende

Personalia