Hjelper bedrifter å oppnå sine mål
Å bygge opp en bedrift i dag kan være både vanskelig og tidkrevende om man ikke har de riktige verktøyene på plass.

Vi bistår både enkle og tunge prosesser slik at vekst og visjoner nås raskere.
Book et gratis møte
Vi bygger salgssystemer som konverterer leads til nye kunder.
Vi er et resultatbasert performancebyrå som spesialiserer oss pågenerering av relevante leads, salg og kunder.

Book et uforpliktendemøte med oss, fortell hvordan du vil at hverdagen din skal være så ser vi hvordan vi løser dette!
Book et gratis møte
Få en mix av talenter til prisen av en
Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med kjappe løsninger som kanskje ikke passer for deg. Hos oss får du et helt team med bred sammensatt kompetanse.
Book et gratis møte
Media Access er et datadrevet moderne byrå kombinert med lang erfaring
Vårt kjerneteam har jobbet sammen siden 2004. Gjennom årene har vi hørt og sett utfordringer hos tusenvis av bedrifter i alle størrelser. De som lykkes er de som våger å spørre andre om hjelp.

Hjelpen til vekst og fremgang kan starte med et helt gratis møte!
Book et gratis møte

Velkommen til Media Access

Vi har et sterkt og utvalgt team av lidenskapelige spesialister på digital markedsføring. Vi tror markedsføring til syvende og sist handler om mennesker og skape gode relasjoner, så vårt hovedfokus er å lage innhold av høy kvalitet som hjelper dine kunder.

Ved å ha en dyp forståelse av merkevaren din og markedet, sørger vi for at bedriften din blir synlig og at historien din blir hørt.

HVEM ER VI

Vil du vite mer om oss?

Vi i Media Access tror at suksess er et resultat av hardt arbeid, et godt samarbeid og mye lidenskap.

Vi tar oss tid til å lytte, forstå merkevaren din og markedet slik at vi kan tilpasse de riktige strategiene for å nå ut til dine drømmekunder.

Ønsker du å lære mer om hvordan vi jobber?

Start video

Hvorfor velge Media Access?

Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med på laget, men et helt team! Vi hjelper deg fra a til å og skreddersyr den beste løsningen for din bedrift.

Du betaler for  en tjeneste, men du får mye mer.

Kundereisen som konverterer

Har du kartlagt hvordan kundereisen din ser ut i dag? Vet du hvem du egentlig prøver å kommunisere med? En gjennomtenkt kundereise vil hjelpe deg med å øke trafikken, men også antall leads, salg og nye kunder!

Vi er et digitalt markedsførings byrå som spesialiserer oss på B2B og Nettbutikker

Media Access er et resultatbasert selskap som fokuserer på vekst. Enten du er ute etter høyere trafikk, flere leads og konvertering til nye kunder, så setter vi opp strategier som gir resultater fra dag en! 

Vi fokuserer på å hjelpe kundene våre med:

5 steg for å generere leads på autopilot!

Kjære bedriftseier! Er du lei av å kaste bort tiden din på markedsføring som ikke leder til noe annet enn høye kostnader. Vi har nå satt sammen en enkel e-bok som hjelper deg med å generere leads på løpende bånd og konvertere disse til nye kunder. 

Se noen av våre tidligere prosjekter

Våre tjenester

Skreddersydde etter dine behov

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til en komplett kundereise, som hjelper deg med å nå dine mål, øke salget og oppnå flere nye kunder.

Book en gratis strategisamtale

Er du usikker på hva din bedrift trenger for å vokse videre? Da kan du booke en helt uforpliktende og gratis samtale med en av våre digitale rådgivere. 

Få en gratis Helsesjekk av nettsiden din!

Vår analyse ser på flere viktige aspekter av din bedrifts digitale synlighet og gir deg en poengsum basert på resultatene. Analysen går gjennom blant annet, lokal synlighet, SEO, nettsidestruktur og hastighet, sosiale medier og betalt søk.

Kundereferanser

Anna PärkkäAnna Pärkkä
12:26 29 Sep 23
Tusen takk for hjelp! Lykke til videre!
Ole Petter HorgenOle Petter Horgen
10:44 18 Aug 21
Så langt i samarbeidet med media Access har de vist god forståelse for våre behov og kommet opp med adekvate løsninger vi skal teste ut i nær fremtid.
Lars ØdegårdLars Ødegård
13:42 26 Feb 21
Siper bedrift! med dyktige og hyggelig ansatte!
Morten ØyahalsMorten Øyahals
11:53 17 Dec 19
Vi er veldig godt fornøyd med Media Access.De har økt antall henvendelser fra Google med 100% og bygger omdømme i Facebook på en meget god måte.Vårt samarbeid med Pål Remi Kornerud fungerer veldig bra. Rask respons, effektiv og han kommer jevnlig med forslag til gode løsninger.Kan virkelig anbefales!
Fredrik IngebrigtsenFredrik Ingebrigtsen
11:02 12 Aug 19
Vi har benyttet Media Access i over ett halvt år nå for alt av digital markedsføring samt rådgivning og oppfølging rundt vår nettbutikk og andre online prosjekter. Så langt er vi fornøyd med levert produkt og oppfølging. Media Access oppleves mer personlig og profesjonelt enn andre aktører vi tidligere har brukt. Og selv om vi egentlig var helt ferdig med å outsource slikt arbeid bestemte vi oss for å inngå et samarbeid. Anbefales!
Joakim EspegardJoakim Espegard
10:39 11 Aug 19
Vi ble kontaktet av en hyggelig selger fra Media access som tilbudte oss hjelp med oppsett av en google annonse + oppfølging og optimalisering i 3 måneder. Effekten av annonsen, ble at vi i løpet av et par uker ble fullbooket flere måneder frem i tid, samt kostnaden pr klikk ble betraktelig redusert. Vi gir våre beste anbefalinger til de som vurderer å benytte Media Access sine tjenester
Media Access AS har opprettet og utført optimalisering på Google Adwords. Takstmann Nils Håvar Øyås AS har fått økt trafikk og vi betaler for relevante søk i det geografiske område som vi takserer i. Dette er en god investering for oss.
Heidi MartinussenHeidi Martinussen
12:36 05 Jun 18
Har benyttet tjenestene til Media Access i ett år så langt. De er både kunnskapsrike og behjelpelige, og kommer med både råd og veiledning underveis når vi trenger det. Sondre svarer alltid kjapt på alle spørsmål jeg måtte ha, er betryggende å ha de på laget 🙂
js_loader