VÆR RASK, DET ER BEGRENSET MED PLASSER!

GRATIS 30-MINUTTERS STRATEGISAMTALE

Book en 30-minutters strategisamtale (til en verdi av 5 995,-), og vi vil sette sammen en treffsikker strategi for din bedrift – helt GRATIS! Svar på 4 enkle spørsmål, fyll ut kontaktinformasjon og book en tid i kalenderen vår.

Hovelsrud - kunde logo
Fangene på fortet - kunde logo
PKOM kunde logo
Helseutvalget - kunde logo
OM; Kunde logo
Hjelpemiddel partner - kunde logo
Strategi Markedsføring

Få en skreddersydd plan for veien til suksess.

Når du booker en strategisamtale hos oss vil vi diskutere den beste veien å gå for bedriften din. Våre velprøvde strategier har blitt brukt og bevist vellykkede av hundrevis av kunder, og nå vil vi sette sammen en strategi for deg også.

En strategi du kan implementere allerede i dag.

Lurer du på hva som skal være ditt neste skritt? Endrer du annonsen din, men får fortsatt de samme resultatene? Kanskje problemet ikke ligger i måten å annonsere på, men dypere i kjernen av markedsføringsstrategien din.

Strategisamtale - 30 minutters GRATIS
Morten Øyahals
Navis Invest AS
Les mer
Vi er veldig godt fornøyd med Media Access. De har økt antall henvendelser fra Google med 100% og bygger omdømme i Facebook på en meget god måte. Vårt samarbeid med Pål Remi Kornerud fungerer veldig bra. Rask respons, effektiv og han kommer jevnlig med forslag til gode løsninger. Kan virkelig anbefales!
Ole Petter Horgen
Backup Personell AS
Les mer
Så langt i samarbeidet med media Access har de vist god forståelse for våre behov og kommet opp med adekvate løsninger vi skal teste ut i nær fremtid.
Fredrik Ingebrigtsen
Allsupermoto AS
Les mer
Vi har benyttet Media Access i over ett halvt år nå for alt av digital markedsføring samt rådgivning og oppfølging rundt vår nettbutikk og andre online prosjekter. Så langt er vi fornøyd med levert produkt og oppfølging. Media Access oppleves mer personlig og profesjonelt enn andre aktører vi tidligere har brukt. Og selv om vi egentlig var helt ferdig med å outsource slikt arbeid bestemte vi oss for å inngå et samarbeid. Anbefales!
Elvy Saus
Kompetansesenter og Bedriftshjelp AS
Les mer
1. God service 2. Hyggelig folk 3. Flink med kommunikasjon 4. Tillit 5. Høy kompetanse i digital markedsføring 6. Lang erfaring Dette har ført til at Media Access AS er vårt mediebyrå og totalleverandør. Jeg anbefaler alle å benytte Media Access AS.
Bjørghild Meling
Magnar Eikeland Gruppen AS og Bedriftshjelp AS
Les mer
Media Access AS er en verdifull samarbeidspartner for Magnar Eikeland Gruppen AS. De gjør alltid "Det lille ekstra" og vi har en fantastisk kontaktperson i Pål Remi Kornerud. Han tar tak i "stort og smått" og er alltid klar til å bistå oss. Vi setter stor pris på samarbeidet og anbefaler andre firma å ta en prat med Media Access AS.
Nils Håvar Øyås
Takstmann Nils Håvar Øyås AS
Les mer
Media Access AS har opprettet og utført optimalisering på Google Adwords. Takstmann Nils Håvar Øyås AS har fått økt trafikk og vi betaler for relevante søk i det geografiske område som vi takserer i. Dette er en god investering for oss.
Previous
Next