Gratis 30min strategisamtale

Book en 30-minutters strategisamtale, og vi vil sette sammen en treffsikker strategi for din bedrift – helt GRATIS! 

Få en skreddersydd plan for veien til suksess.

Når du booker en strategisamtale hos oss vil vi diskutere den beste veien å gå for bedriften din. Våre velprøvde strategier har blitt brukt og bevist vellykkede av hundrevis av kunder, og nå vil vi sette sammen en strategi for deg også.

En strategi du kan implementere allerede i dag.

Lurer du på hva som skal være ditt neste skritt? Endrer du annonsen din, men får fortsatt de samme resultatene? Kanskje problemet ikke ligger i måten å annonsere på, men dypere i kjernen av markedsføringsstrategien din.

Anna PärkkäAnna Pärkkä
12:26 29 Sep 23
Tusen takk for hjelp! Lykke til videre!
Ole Petter HorgenOle Petter Horgen
10:44 18 Aug 21
Så langt i samarbeidet med media Access har de vist god forståelse for våre behov og kommet opp med adekvate løsninger vi skal teste ut i nær fremtid.
Lars ØdegårdLars Ødegård
13:42 26 Feb 21
Siper bedrift! med dyktige og hyggelig ansatte!
Morten ØyahalsMorten Øyahals
11:53 17 Dec 19
Vi er veldig godt fornøyd med Media Access.De har økt antall henvendelser fra Google med 100% og bygger omdømme i Facebook på en meget god måte.Vårt samarbeid med Pål Remi Kornerud fungerer veldig bra. Rask respons, effektiv og han kommer jevnlig med forslag til gode løsninger.Kan virkelig anbefales!
Fredrik IngebrigtsenFredrik Ingebrigtsen
11:02 12 Aug 19
Vi har benyttet Media Access i over ett halvt år nå for alt av digital markedsføring samt rådgivning og oppfølging rundt vår nettbutikk og andre online prosjekter. Så langt er vi fornøyd med levert produkt og oppfølging. Media Access oppleves mer personlig og profesjonelt enn andre aktører vi tidligere har brukt. Og selv om vi egentlig var helt ferdig med å outsource slikt arbeid bestemte vi oss for å inngå et samarbeid. Anbefales!
Joakim EspegardJoakim Espegard
10:39 11 Aug 19
Vi ble kontaktet av en hyggelig selger fra Media access som tilbudte oss hjelp med oppsett av en google annonse + oppfølging og optimalisering i 3 måneder. Effekten av annonsen, ble at vi i løpet av et par uker ble fullbooket flere måneder frem i tid, samt kostnaden pr klikk ble betraktelig redusert. Vi gir våre beste anbefalinger til de som vurderer å benytte Media Access sine tjenester
Media Access AS har opprettet og utført optimalisering på Google Adwords. Takstmann Nils Håvar Øyås AS har fått økt trafikk og vi betaler for relevante søk i det geografiske område som vi takserer i. Dette er en god investering for oss.
Heidi MartinussenHeidi Martinussen
12:36 05 Jun 18
Har benyttet tjenestene til Media Access i ett år så langt. De er både kunnskapsrike og behjelpelige, og kommer med både råd og veiledning underveis når vi trenger det. Sondre svarer alltid kjapt på alle spørsmål jeg måtte ha, er betryggende å ha de på laget 🙂
js_loader

VÆR RASK, DET ER BEGRENSET MED PLASSER!

Book en 30-minutters strategisamtale (til en verdi av 5 995,-), og vi vil sette sammen en treffsikker strategi for din bedrift – helt GRATIS! Svar på 4 enkle spørsmål, fyll ut kontaktinformasjon og book en tid i kalenderen vår.

Sondre Fløtten

Daglig Leder

Pål Remi Kornerud

Prosjekt leder