fbpx

LA FACEBOOK ADS JOBBE FOR DEG.
VI LAGER ANNONSENE DU TRENGER.

2,4 millioner nordmenn logger seg inn på Facebook daglig!
Med Facebook for Business er du synlig på den plattformen
nordmenn bruker suverent mest tid på.

HVORFOR BRUKE FACEBOOK?

Man trenger ikke å påpeke hvilken enorm brukermasse du treffer her. Det er nesten mindre normalt å ikke ha en aktiv konto som sjekkes hver dag, enn å ha det. Facebook brukes til en hver tid, både sosialt for venner, forretningsmessig for kjøp og salg, og ikke minst for eksponering. De fleste er inne og sjekker sin profil flere ganger daglig, primært via sin telefon. Dette resulterer til en gullgruve for bedrifter som vil markedsføre seg!

MÅLRETTET MARKEDSFØRING

Etter snart 10 år med innsamling av forbrukerdata sitter Facebook på en informasjonsdatabase om deg og meg som ikke kjenner sin like i verdenshistorien. I Facebook kan du gjøre deg synlig for målgruppene dine gjennom kjønn, alder, bosted, sivilstatus og interesser. Det er sistnevnte i kombinasjon med de første emnene som gjør Facebook sin annonsering helt enestående; Alle de likerklikkene du og jeg har klikket inn de siste årene har gitt en fantastisk rik og detaljert mengde informasjon om brukernes oppførsel. Derfor kan Facebook levere markedsføring spisset ned til individuelle forskjeller fra person til person.

Les hva våre kunder sier om oss:

ER DU KLAR FOR Å DOBLE DINE LEADS OG SALG?

Ved å dra nytte av Facebook annonsering kan du nå et helt nytt publikum. Få ut kampanjer, del historier og budskapet deres med egne ord, og nå de personene som betyr mest for dere. Utvid rekkevidden din til målrettede målgrupper på alle enheter, enten det er PC eller mobil – og aldri mer kast penger ut av vinduet på annonser som ikke gir resultater.

Det er lett å føle seg overveldet når man først setter seg inn i Facebook sin annonseplattform, men fortvil ikke – vårt team bestående av kunnskapsrike og erfarne markedsførere er klare for å hjelpe deg! Vi bruker de nyeste funksjonene og strategier for å utvikle en lønnsom Facebook annonse-kampanje som vil doble, om ikke triple, potensielle leads og salg til en brøkdel av kostnaden for andre markedsføringskanaler.

6 MÅTER Å ØKE DIN BEDRIFTS LØNNSOMHET PÅ

GRATIS EBOK

Vår gratis ebok avslører markedsførernes 6 geniale grep som vil gi deg flere kunder og revolusjonere din lønnsomhet. Last den ned nå før den fjernes fra siden vår eller konkurrentene dine får fatt i den.

ebok cover

KLAR FOR Å KOMME I GANG?

Kom innom oss for en kaffe, eller...

Ta det første steget mot å doble dine leads og salg med å booke en GRATIS og uforpliktende 30-minutters strategisamtale i dag.

KONTAKT
Caspar Storms Vei 17, 0664 Oslo
+47 215 37 575
post@mediaaccess.no

GooglePartnerBadge
Media Access