fbpx

GOOGLE, BING, PAY-PER-CLICK (PPC)

VI SKAFFER DEG KLIKKENE SOM GIR HØYERE OMSETNING OG ØKT SALG

Vi setter opp PPC-kampanjer som skiller seg ut! Konkurransen har endret seg fullstendig de siste årene, så vi komplementerer gjerne høykonverteringskampanjer med landingssider som vil øke lønnsomheten til dine PPC-annonser.

DEN MEST PRESISE MARKEDSFØRINGEN

Google Ads er basert på relevans. Søker du nye kunder? Sannsynligvis søker de etter deg også. Sørg for å være tilgjengelig der brukerne leter etter deg. Med Google Ads kan du nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester, og det beste av alt – du betaler kun for for klikk!

... OG DU BETALER KUN FOR KLIKK

– Ikke noe ekstra for eksponering eller plassering.

Hvert eneste klikk er sporbart, nesten ned til hver enkelt enhet. Denne ekstremt nøyaktige kunnskapen om brukernes trafikk har gjort effektiv markedsføring mulig for prisen av en støvsuger. Dette er mulig fordi Google vet nøyaktig hvor mange som søker etter produktene og tjenestene som du selger.

Vi har jobbet med Google Ads siden 2003 - vi vet hva vi driver med!

Les hva våre kunder sier om oss:

HVA DE ANDRE BYRÅENE IKKE FORTELLER DEG...

Annonsering handler til syvende og sist om økt salg. En av fordelene ved digital markedsføring er at dette er enkelt å måle, slik at både byrå og annonsør har felles forståelse av ROI.

En konvertering defineres til en ønsket handling. Altså en handling som er verdifull for bedriften din. Det kan settes opp mange forskjellige konverteringsmål og delmål, men noen av de vanligste konverteringene er definert som:

  • Salg i nettbutikk
  • Henvendelse i kontaktskjema
  • Nedlasting av brosyre/pdf/whitepaper etc
  • Påmelding i nyhetsbrev

 

Ved å stadig ha fokus på kvaliteten på trafikken man genererer til nettstedet sitt kan man optimalisere for økt konvertering. Man bør blant annet se på søketermer og samsvar, A-B teste annonsetekster så vel som data om brukerne. Hvilken enhet konverterer best, når på døgnet, hvilken aldersgruppe, er det et spesielt geografisk område som presterer bedre enn andre? Dette og mer til er gull verdt for annonsører som ønsker å få flere konverteringer fra digital annonsering.

6 MÅTER Å ØKE DIN BEDRIFTS LØNNSOMHET PÅ

GRATIS EBOK

Vår gratis ebok avslører markedsførernes 6 geniale grep som vil gi deg flere kunder og revolusjonere din lønnsomhet. Last den ned nå før den fjernes fra siden vår eller konkurrentene dine får fatt i den.

ebok cover

KLAR FOR Å KOMME I GANG?

Kom innom oss for en kaffe, eller...

Ta det første steget mot å doble dine leads og salg med å booke en GRATIS og uforpliktende 30-minutters strategisamtale i dag.