BRANDING,WEB

& DESIGN

Visuelle erfaringer som bygger tillit! I media Access

designer vi ikke bare merkevaret ditt, vi bygger trroverdighet!

Du har kun en sjanse til å gjøre et godt første inntrykk – en som kan skape eller ødelegge merkevaren din. Som et av de første aspektene dine kunder ser, har grafisk design makten til å påvirke deres oppfatning av dine produkter og tjenester som er avgjørende for om de kommer til å stole på deg.

Et godt grafisk design betyr effektiv kommunikasjon som leverer en konsistent opplevelse, noe som vil gjøre at virksomheten din blir sett på som en troverdig, pålitelig og profesjonell måte. Alt fra navn, logo, fargepalett, fonter, markedsføringsmateriell og hjemmeside. Vi bryter gjennom konseptet og skaper en meningsfull merkevareopplevelse som tilfører verdi til din bedrift. Vårt mål er å gjøre merkevaren din unik, men også noe som er gjenkjennelig for markedet ditt. 

Selskaper med et mer bevisst forhold til merkevaren sin utpresterte med 219% i forhold til de med svakere design.

Merkegjenkjenning

Bygg tillit og lojalitet

Øk inntektene

Spar penger langsiktig

Informer, inspirer og engasjer publikum

GRAFISK DESIGN

God design spiller en nøkkelrolle i å skape kommunikasjon som øker din tillit og troverdighet og gjør et varig inntrykk. Fra trykt materiale som visittkort, flyers, plakater og brosjyrer til innlegg i sosiale medier, annonser, webdesign og landingssider, skaper vi en enhetlig visuell identitet som øker merkevarens synlighet og kommuniserer verdiene dine. Ved å investere i grafisk design av høy kvalitet øker du merkets evne til å skille seg ut i hodet til kundene dine betydelig og konvertere publikum til kjøpere, noe som fører til økt salg og markedsposisjon.

Profil

Verdi

prosjekt

kommunikasjon

Pikslene som utgjør en forskjell

WEBDESIGN

Ja, nei eller wow? Hva vil du at folk skal si når de besøker hjemmesiden din for første gang? Det tar bare 50 millisekunder før kunden allerede har bestemt seg for om de ønsker å gå videre med din bedrift. Ved å lage et profesjonelt nettsted som er tilpasset merkevaren og med målgruppen i fokus, kan du være et skritt foran alle dine konkurrenter.

WordPress

Nettbutikk

UI/UX

utvikler

Hvorfor velge Media Access?

Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med på laget, men et helt team! Vi hjelper deg fra a til å og skreddersyr den beste løsningen for din bedrift.

Du betaler for  en tjeneste, men du får mye mer.

Skill deg ut fra dine konkurrenter

BRANDING

Det er mange merker som tilbyr de samme produktene eller tjenestene, men noen av dem er mer vellykkede og førstevalget hos kundene. Hva gjør de annerledes? De gir folk en mening og en grunn til å velge dem. De selger ikke bare produktene sine, men de tilbyr en opplevelse. Ved å være konsekvent i budskapet og markedsføringsmateriell kan merkevaren din bli lett gjenkjennelig og kundene dine vil raskt bli kjent med hva bedriften din står for.

Ved å lage en merkevarestrategi samt ha et klart definert formål som, dine verdier, posisjonering og en konsistent visuell identitet, er du på vei til å oppnå det mest verdifulle for en vellykket bedrift – en plass i forbrukerens sinn.

Logo

kreativ

startegi

Visuell profil

Tidligere prosjekter: