fbpx

NØKKELEN TIL ENKLE OG EFFEKTIVE KONVERTERINGER

Dedikerte landingssider er nøkkelen for å få enkle og effektive konverteringer. Våre high-performance landingssider er lagd fra bunn av noen av de beste markedsførerne. Vi har et nådeløst fokus på data og brukeropplevelse - vi designer og optimaliserer, med hovedfokus på konverteringer.

ØNSKER DU MER EFFEKT?

Vanlige nettsider er som oftest en stor og til tider uoversiktlig informasjonsdatabase. Selv de flotteste design, beste strukturer og ikke minst dyreste løsninger kan være lite genererende. Det skyldes rett og slett at det er for mye informasjon på siden til at bruker utfører ønsket handling. For de fleste er det heller ikke et tema å endre sitt nettsted da det er både dyrt, det ligger masse arbeid bak, og det er andre viktige funksjoner som ikke bør endres.

TA SNARVEIEN TIL SUKSESS MED KONVERTERINGER

Spesifiser ditt budskap og få målgruppen til å gjøre det du ønsker. Ved å opprette frittstående landingssider veileder du kundene dine til å utføre den viktigste handlingen på nettstedet ditt – enten det er salg, lead eller en telefonsamtale. Dette passer meget godt å kombinerer med andre kampanjer, både online og offline. Gjør det lett for deg og din målgruppe å gjøre det du ønsker!

Les hva våre kunder sier om oss:

OPTIMALISERT FOR
ALLE ENHETER

Dagens forbruker er på mobilen, 65% av alle nordmenn surfer på nettet hver dag på deres smarttelefon. Dette betyr at potensielle kunder uten tvil kommer til å entre hjemmesiden din fra mobil, nettbrett eller data. Tilbyr du derfor ikke den beste brukeropplevelsen på alle enhetene og gjør det så enkelt som mulig for folk å samhandle med

nettstedet ditt på hvilken som helst enhet – vil garantert en av konkurrentene dine gjøre det. Alle landingssidene vi lager er “responsive”. Med en responsiv landingsside kan den justeres til skjermstørrelsen kunden er på. Samme nettside, samme innhold, annen opplevelse.

6 MÅTER Å ØKE DIN BEDRIFTS LØNNSOMHET PÅ

GRATIS EBOK

Vår gratis ebok avslører markedsførernes 6 geniale grep som vil gi deg flere kunder og revolusjonere din lønnsomhet. Last den ned nå før den fjernes fra siden vår eller konkurrentene dine får fatt i den.

ebok cover

KLAR FOR Å KOMME I GANG?

Kom innom oss for en kaffe, eller...

Ta det første steget mot å doble dine leads og salg med å booke en GRATIS og uforpliktende 30-minutters strategisamtale i dag.

KONTAKT
Caspar Storms Vei 17, 0664 Oslo
+47 215 37 575
post@mediaaccess.no

GooglePartnerBadge
Media Access