Vi gjør deg synlig på nett!


Media Access er ditt digitale mediebyrå og eksisterer for at kundene skal få bedre resultater. Enten det er annonsering, nettsteder, organisk synlighet eller branding, så har vi innsikten og erfaringen som trengs for å gi deg nettopp det du trenger. Ønsker du hjelp til ditt neste digitale prosjekt?

  Se video Siste caser

Våre kjernetjenester

Google Adwords

Effektivt med betal pr klikk

Søker du nye kunder? Sannsynligvis søker de etter deg også. Sørg for å være tilgjengelig der brukerne leter etter deg. Med Google sin nye innstramming av annonseflater er det spesielt viktig å bruke en Google sertifisert partner.

Google Adwords

Websider

Viktigere enn noensinne

Nettstedet er ikke lenger bare din adresse på nett. Det er her du gjør din forretning, kommunikasjon og bygger omdømme. Media Access leverer nettsteder som er optimalt tilpasset søk, fungerer på alle flater og lages primært med tanke på å omsette mer for kunden.

Websider

SEO

Få langsiktig synlighet i søk

SEO handler om å fortelle søkemoterene på best mulig måte hva du leverer. Jo mer presist, teknisk riktig og logisk innholdet presenteres, jo bedre rangering får det i søkemotorene. Dette faget utvikler seg raskt, og vi har ekspertisen som til en hver tid holder oss i forkant av markedet.

Les mer om SEO

Digital Rådgivning

Stor nytteverdi til forutsigbar kostnad

Med oss som langsiktig digital rådgiver får du en trygg økonomi i din markedsføring, samt de beste og mest oppdaterte metoder for effekt av hver brukte krone. Vi sørger for at budsjetter overholdes og vurderer nye hvorvidt nye henvendelser er til nytte for deres virksomhet.

Les mer om digital rådgiver


NextgentelPure