Hvorfor skal ditt firma bruke Facebook?

Størrelse

Man trenger ikke å påpeke hvilken enorm brukermasse du treffer her. Det er nesten mindre normalt å ikke ha en aktiv konto som sjekkes hver dag enn å ha det. Facebook brukes til en hver tid, både sosialt for venner, forettningsmessig for kjøp og salg, og ikke minst for eksponering. De fleste er inne og sjekker sin profil flere ganger daglig, primært via sin telefon.

 

Relevans

Etter snart 10 år med innsamling av forbrukerdata sitter Facebook på en informasjonsdatabase om deg og meg som ikke kjenner sin like i verdenshistorien. I Facebook kan du gjøre deg synlig for målgruppene dine gjennom kjønn, alder, bosted, sivilstatus og interesser. Det er sistnevnte i kombinasjon med de første emnene som gjør Facebook sin annonsering helt enestående; Alle de likerklikkene du og jeg har klikket inn de siste årene har gitt en fantastisk rik og detaljert mengde informasjon om brukernes oppførsel. Derfor kan Facebook levere markedsføring spisset ned til individuelle forskjeller fra person til person.

 

Pris

Facebook leverer sine tjenester med en budbasert betalingsmodell. Som i Google styres dette automatisk, og det er etterspørselen i markedet som er nøkkelen til prisingen. Dette gjør at prisene til en hver tid er fornuftige i forhold til hva og hvor mange man skal annonsere til.

 

Facebook byr på en rekke ulike annonse- og eksponeringsfunksjoner/muligheter, som gjør at det passer for alle budsjetter.

Fyll ut skjemaet
PS. Det er helt uforpliktende

reCAPTCHA is required.