Loading...
Referanser 2018-06-25T11:16:02+00:00
«Vi har svært god erfaring med Media Access AS, både i form av tjenestene de leverer men også deres evne til å følge opp prosjekter og levere «det lille ekstra». Vi kan anbefale Media Access AS på det sterkeste.»
Google AdWords, Facebook, Øyvind Isaksen, Social Garden AS

«Vi har benyttet Media Access AS, til å ta ansvar for google AdWords satsningen vår. De har fra første kontakt, vært både positive, raske med tilbakemelding, raske med utføringen av jobbene de har utført og ikke minst budsjettene som vi i fellesskap har satt opp har ikke blitt overskredet, selv om dette har vært estimater. Vi skal også i gang med SEO, og her vil også Media Access AS være en god støttespiller.»

Google AdWords, Lars Nordahl, Boatparts.no AS

«Etter at jeg inngikk et samarbeid med Media Access AS har Google-annonseringen min blitt betraktelig bedre og jeg får mer ut av hver krone. I tillegg er det god oppfølging og profesjonalitet hele veien. Anbefales.».

Google AdWords, Analyse, Freddy Kjensmo, Tullekontoret AS

«Vi på 360helse har brukt  Media Access til å administrere vår Google Adwordskonto og har fått målbart flere klikk på vår oppføring pga dette. Vi opplever vår kontakt som lett å få tak i, vi får personlig oppfølging og raske resultater på det vi trenger hjelp til.  Vi anbefaler trygt Media Access videre. »

Google AdWords, Analyse, Marte Widenstål, 360Helse AS

«Har benyttet tjenestene til Media Access i ett år så langt. De er både kunnskapsrike og behjelpelige, og kommer med både råd og veiledning underveis når vi trenger det. Sondre svarer alltid kjapt på alle spørsmål jeg måtte ha, er betryggende å ha de på laget :-)»

Google AdWords, Heidi Martinussen, Hardlife AS

«Lager løsninger etter behov, og er behjelplige om det er noe vi lurer på eller trenger hjelp til, raske og effektive.»

Google AdWords, Odd Magne Olsen, Trafikkskolen Dahlsveen & Olsen AS

«Da vi inngikk samarbeid med Media Access var vi noe skeptiske men bestemte oss for å forsøke. Resultatet er at vi er veldig fornøyde med oppfølgingen. Vårt firma har fått øket antall likerklikk på facebook og  økt trafikk på vår hjemmeside. Dette har medført nye kunder. Annonsene som lages er proffe og ser godt ut. Vi er meget fornøyde med samarbeidet.»

Facebook annonsering, Anna Særnmo, Senior-Travel AS