fbpx

GARANTERT GOOGLE SYNLIGHET INNEN 90 DAGER* MED SEO

Vi kaster ikke bort tiden din med lovnader - vi garanterer resultater!
Vårt “ingen-risiko” tilbud vil gi deg synlighet på Google innen 90 dager*
eller så jobber vi GRATIS!

VI ØKER DIN LØNNSOMHET

… med en skyhøy fortjeneste

De fleste SEO byråer har misforstått! De fokuserer kun på rangering, ikke inntekter. Rangering og trafikk er bra, men hvis de besøkende ikke konverterer til faktiske kroner spiller det ingen rolle. Alt vi bryr oss om er hvor mye inntekt og fortjeneste vi kan føre til virksomheten din.

MED RESULTATER SOM SNAKKER FOR SEG SELV

Vanskeligheten ved enhver SEO-kampanje avhenger av konkurransen. Det er som å gå i kamp; vi vurderer terrenget nøye, studerer konkurrentene og setter sammen en strategi som vil avgjøre kampen – og kåre deg til vinner. Vi lener oss ikke på én bestemt taktikk for å rangere nettstedet ditt på toppen av Google (som de fleste SEO-byråer). Istedenfor er vår strategi å bruke et bredt spekter av framgangsmåter som sikrer at din bedrift beholder sin rangering, som igjen gir resultater.

Les hva våre kunder sier om oss:

UTKONKURRER DINE KONKURRENTER

Vanskeligheten ved enhver SEO-kampanje avhenger av konkurransen. Med dette i bakhodet kaster vi oss ikke rundt, velger nøkkelord og setter sammen en taktikk i blinde. Hver bransje og sektor er ulik, det samme er tilnærmingen for hver SEO-kampanje. Med en tilpasset tilnærming følger vi disse 3 trinnene for å sikre at vi vinner over konkurrentene, hver gang.

Først, tar vi en titt på din hjemmesides struktur, antall sider, statistikk og lenkeportefølje. Deretter gjennomfører vi en grundig analyse av konkurranse-landskapet som former din bransje online. Vi snur alle steiner, og vi graver dypt for å finne ut nøyaktig hva konkurrentene dine holder på med. Vi måler deretter nettstedets profil og ytelse mot konkurrentene.

Basert på vår vurdering utarbeider vi en nøye gjennomtenkt strategi som avslører konkurrentenes svakheter og får en plan på plass, for å først – lukke gapet, og deretter knuse konkurransen. Dette innebærer en rekke taktikker – fra å skaffe tilbake lenkeportefølje, til å finne ut av de mest lønnsomme nøkkelfrasene. Vi går en ekstra mil hver gang, da det er her 95% av andre SEO-byråer tar feil.

Som de sier, “visjon uten handling er dagdrømming”. Vi kaster derfor ikke bort tid, og setter hjulene i gang og iverksetter vår banebrytende SEO-strategi. Vi legger til arbeidstimene som trengs for å gi deg banebrytende resultater. Våre intuitive elektroniske rapporter gir deg 24/7 tilgang til fremdriften av kampanjen.

6 MÅTER Å ØKE DIN BEDRIFTS LØNNSOMHET PÅ

GRATIS EBOK

Vår gratis ebok avslører markedsførernes 6 geniale grep som vil gi deg flere kunder og revolusjonere din lønnsomhet. Last den ned nå før den fjernes fra siden vår eller konkurrentene dine får fatt i den.

ebok cover

KLAR FOR Å KOMME I GANG?

Kom innom oss for en kaffe, eller...

Ta det første steget mot å doble dine leads og salg med å booke en GRATIS og uforpliktende 30-minutters strategisamtale i dag.

* 90 dager tilbud begynner fra den dagen vi mottar alle tilganger til dine sider som vi trenger og brytes dersom du overstyrer våre endringer.

KONTAKT
Caspar Storms Vei 17, 0664 Oslo
+47 215 37 575
post@mediaaccess.no

GooglePartnerBadge
Media Access