SØKEMOTOR

SEM & SEO

Vi skaffer deg oppmerksomhet – fra det rette publikum,
til rette punkt i din bedrift. Så enkelt er det.

Media Access har en fokusert virksomhet rundt markedsføring på internett. Vi har hjulpet over 6.000 bedrifter med særlig vekt på søkermotorannonsering i Norge og EU. Vi håndterer kampanjer fra de helt enkle enkeltmannsforetak til konsern med flere språk i kampanjer. Hos oss får du et team med god innsikt i hvilke utfordringer og oppsider som gjelder for gode strategier innen annonsering på nett – for de aller fleste bransjer. Vi har mange ulike løsninger og det lett å prate med oss!

HVORFOR BRUKE SØKEMOTOR?

Synlighet

Tilstedeværelse​

Trafikk

Salg

Betalt klikkannonsering

SEM

Søkermotorannonsering (SEM) er den annonseringen som lar deg kjøpe plassering, synlighet og klikk inn til dine side og kampanjer på nett. Det betyr at bedrifter kan by på plasseringer av annonser i søkemotorene når noen aktivt søker etter varer eller tjenester de tilbyr. Vi har personell og erfaring som startet med dette i Norge i 2003, altså lenge før Googel og Bing selv etablerte seg i Norge.

Med dette kommer erfaring og gjennom tusenvis av kampanjer er vi klare for å bygge din skreddersydde søkermotorkampanje!

SØKEMOTOR

PPC

in-depth campaign research

dedicated account manager

Bedre synlighet gjennom relevant innhold

SEO

Søkermotoroptimalisering (SEO) er det arbeide som gjøres for at sider på nett skal dukke opp ved relevante søk.
Siden søk på nettet i Google og Bing er en av de viktigste kanalene for markedsføring i verden, er det stadig kampe om å komme best frem, være godt synlig i resultatet.
Denne prosessen og arbeidet er det mange bedrifter som venter for lenge med å implementere slik at sidene faller ned på søkerangeringen.

Vi har SEO-eksperter som har lang erfaring med å få nettsider til å lykkes i det organiske søkeresultatet.

Full-funnel Management

in-depth campaign research

Certified Specialists

dedicated account manager

Hvorfor velge Media Access?

Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med på laget, men et helt team! Vi hjelper deg fra a til å og skreddersyr den beste løsningen for din bedrift.

Du betaler for en tjeneste, men du får mye mer.

Skap en uforglemmelig historie

GOOGLE MY BUSINESS

Vi har hjulpet HUNDREVIS av bedrifter og sjansen er stor for at vi kan hjelpe din bedrift også! Få flere kunder og utnytt mulighetene med Google My Business.

Google Business er lenken de fleste kundene dine klikker på når de søker etter din bedrift og dine tjenester. La oss gjøre jobben:

  • Oppdaterer dine tjenester, hvor du holder til og hvordan kontakte deg
  • Skaffer deg høyere rangering i søkeresultatet
  • Får frem anmeldelser og øker tillit
  • Skaffer deg nye kunder
  • SEO tilpasset annonsetekster

Tidligere prosjekter: