SOSIALE

MEDIER

Digitale plattformer er i stadig utvikling og kundene dine blir mer og mer krevende. hvordan annonserer du i dag på sosiale medier for å nå dine kunder? 

Vi hjelper deg med å nå rett publikum til rett tid for din bedrift.

MÅLRETTET KAMPANJER

Å presentere bedriften din og produktene dine i den digitale verden krever ulike tilnærminger. Som dyktige historiefortellere har vi samlet alle verktøyene som kan hjelpe deg med å fortelle din historie på en best mulig måte som er engasjerende og effektiv for å nå ut til målgruppen din. For å bli sett på som en profesjonell i din bransje, er det viktig å lage innhold som er relevant for kundene dine.

Med hjelp av sosiale medier har du som bedriftseier muligheten til å nå tusenvis av potensielle kunder på en gang. Og med riktig innhold og budskap, så er veien til nye salg ikke langt unna. 

Økt trafikk

Bygg tillit og troverdighet

Flere leads

Høyere omsetning

TO ULIKE MÅTER.

EN RIKTIG RETNING.

I den digitale tidsalderen vi lever i kan man si at det er det to ulike måter å drive markedsføring på, begge ment for å gi deg økt salg, men hver med sin egen tilnærming og sine egne fordeler og ulemper. Er du ikke sikker på hvilken retning som er riktig for din bedrift? Hva med å velge det beste av begge verdenen?

INBOUND

       PULL MARKEDSFØRING

 • Innholdsmarkedsføring
 • Sosiale medier
 • Video/Podcast
 • SEO
 • CRO
 • Blogg

OUTBOUND

PUSH MARKEDSFØRING

 • Cold Calling
 • Reklame
 • Kalde eposter
 • Annonsering
 • Banners
Målrettet kampanjer

FACEBOOK OG INSTAGRAM

Facebook er i dag en av de mest effektive markedsføringskanalene man kan benytte seg av for de aller fleste bedrifter i Norge. Med muligheten til å benytte seg av et målrettetsystem, så kan du enkelt nå ut til dine drømmekunder. Ved å kombinere dette sammen med Facebook sitt sporingsverktøy «pixel» vil du kunne kjøre «remarketing» annonser mot de som allerede har vist engasjement på dine annonser eller nettsider. 

Øk trafikken og engasjementet med Instagram og Facebook-annonsekampanjer. Vi skreddersyr uimotståelige annonser for å tiltrekke og konvertere dine målgrupper.

Målrettet kampanjer

Pixel

remarketing

Annonser

Skap en uforglemmelig historie

SNAPCHAT

Historiefortelling er kjernen når det kommer til innhold på Snapchat, noe som gjør det til en ideell plattform man kan dra nytte av i den digitale verden. Snapchat-annonsering lar også bedrifter presentere seg med dynamiske bilder, noe som gjør det enkelt å skille seg ut i mengden. Vi i Media Access er stolte av å kunne hjelpe våre kunder med å skape engasjerende innhold som konverterer uansett om du er ute etter mer oppmerksomhet, økt trafikk eller salg. 

Bilder

Video

Innhold

Følgere

Hvorfor velge Media Access?

Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med på laget, men et helt team! Vi hjelper deg fra a til å og skreddersyr den beste løsningen for din bedrift.

Du betaler for  en tjeneste, men du får mye mer.

Utnytt bedriftsnettverket ditt

LINKEDIN

Utvid bedriften din med LinkedIn annonsering.  Med hjelper til med alt fra å sette opp gode strategier til målrettet kampanjer og analyser. Vi hjelper deg med å nå dine dine mål, enten det er å generere nye potensielle kunder, øke trafikken til hjemmesiden eller bygge mer merkevarebevissthet.

Strategi

Analyse

Innhold

Annonsering

Skap en uforglemmelig historie

YOUTUBE

YouTube-annonser som gir deg resultater!

Innen 2022 vil nettvideoer utgjøre mer enn 82 % av all forbrukertrafikk på Internett. Bygg opp bevissthet og få riktig trafikk til nettstedet ditt med hjelp fra våre erfarne markedsførere.

følgere

Video

innhold

synlighet

Tidligere prosjekter: