fbpx

INGEN STOR SUKSESS
UTEN EN SOLID STRATEGI

Det spiller ingen rolle om din bedrift består av deg alene eller om du har 500
ansatte. Kom i gang med en helhetlig strategi som tar alle verktøyene vi har
i bruk. Vi har satt opp hundrevis av ulike strategier som fungerer!

EN HELHETLIG STRATEGI

Vi gjør en grundig analyse av dine konkurrenter, vi borer oss gjennom målgruppene dine ved å ta turen innom ulike forum og finner ut HVOR vi finner kundene dine, HVA de ser etter og HVORDAN vi skal få de til å bli kunder av din bedrift!

96% AV BESØKENDE PÅ EN NETTSIDE FORLATER DEN

Strategien som vi lager sammen med deg bør som et minimum inneholde klare mål for deg og din bedrift. Er du klar til å få ting til å skje så er Media Access stedet for deg. Om du vil at det skal skure å gå som det alltid har gjort – da er vi nok ikke byrået for deg.

Les hva våre kunder sier om oss:

STOR NYTTEVERDI TIL EN FORUTSIGBAR KOSTNAD

Vi har lang erfaring i vår rolle som  digital rådgiver. Media Access hjelper deg med måling av aktiviteter gjennom både gode systemer og høy kompetanse.  Vi sørger for at budsjetter overholdes, mål nås og vurderer nye hvorvidt nye henvendelser er til nytte for deres virksomhet.

 

SKIKKELIG GRUNNARBEID

Vi gjør en analyse at ditt firma og deres markedssituasjon og på bakgrunn av denne lager vi til en spesielt tilpasset markedsplan. Denne gir en enkel oversikt over aktiviteter, kostnader og forventet effekt. Gjennom å være godt i forkant og å planlegge skikkelig, vil dere kunne både spare penger, og få mer igjen for markedsbudsjettet.

 

TETT OPPFØLGING

Med oss som langsiktig digital rådgiver får du en trygg økonomi i din markedsføring, samt de beste og mest oppdaterte metoder for effekt av hver brukte krone. Vi er tilstede for deg og holder deg informert gjennom regelmessig rapportering og personlig kontakt.

6 MÅTER Å ØKE DIN BEDRIFTS LØNNSOMHET PÅ

GRATIS EBOK

Vår gratis ebok avslører markedsførernes 6 geniale grep som vil gi deg flere kunder og revolusjonere din lønnsomhet. Last den ned nå før den fjernes fra siden vår eller konkurrentene dine får fatt i den.

ebok cover

KLAR FOR Å KOMME I GANG?

Kom innom oss for en kaffe, eller...

Ta det første steget mot å doble dine leads og salg med å booke en GRATIS og uforpliktende 30-minutters strategisamtale i dag.

KONTAKT
Caspar Storms Vei 17, 0664 Oslo
+47 215 37 575
post@mediaaccess.no

GooglePartnerBadge
Media Access