fbpx

Din gratis guide er på vei til din innboks!

I MELLOMTIDEN, GI OSS 30 MINUTTER OG VI VISER DEG...

HVORDAN ØKE OMSETNINGEN DIN DE NESTE 90 DAGENE, SELV UNDER PANDEMIEN

Få en 100% GRATIS og uforpliktende 30-minutters strategisamtale (til en verdi av 5 559,-), så viser vi deg vår strategi for å ikke bare overleve, men få en vellykket bedrift.

Hei og gratulerer,

Du har nettopp gjort noe som setter deg flere mil foran konkurrentene dine!

Fordi, du har lastet ned en gratis ebok som introduserer en strategi som vil få din bedrift til å nå nye høyder og endre ditt syn på bedriften din for alltid.

Faktisk er jeg så trygg på at DU kan begynne å bruke denne strategien … At jeg i tillegg vil gi deg en gratis strategisamtale for å bevise det!

Mitt navn er Bernt Ellingsen. Jeg er administrerende direktør i Media Access.

Ved å bruke direkte responsmarkedsføringsstrategier designet for å generere flere potensielle kunder og salg, skaper vi en inntektsgenererende maskin til din bedrift.

Hva betyr det?

For hver 100 lapp du legger i markedsføringskampanjen din…

Er du forsikret å se 200, 300 eller til og med 1000 kr komme ut av de pengene du har investert.

Vil du si at det er en god investering i din egen vekst?

Jeg vil si at det er den absolutt beste du kan gjøre!

Slik fungerer det.

Først gjennomgår vi bedriften din, spionerer på konkurrentene, analyserer markedet, salgsprosessene og målene dine med deg.

Så, basert på det du forteller oss, vil vi utvikle en skreddersydd digital markedsføringsplan spesielt for deg … GRATIS!

Vi gjør det ved hjelp av …

EN LITEN SMAKEBIT AV HVA DU KAN FORVENTE AV DIN GRATIS 30-MINUTTERS STRATEGISAMTALE...

VI GIR DEG EN SKREDDERSYDD STRATEGISAMTALE VERDT 5 995 KR, GRATIS!

Det er ingen hake.

Akkurat nå kan du booke en gratis strategisamtale med en av våre markedsføringsrådgivere.

Dette er profesjonelle markedsførere jeg har håndplukket for å hjelpe meg med å gjøre hver krone kundene mine bruker om til tre.

Og la meg være tydelig: Det er opp til deg hva du gjør med strategien din. Du er ikke forpliktet til å jobbe med oss videre.

Denne samtalen er på huset. Og nei, det betyr ikke at vi begynner å jage deg på telefonen etter dette. Faktisk, så ønsker vi kun å jobbe med deg dersom du er klar for å ta bedriften din til neste level.

Hvis du ikke er helt klar for det, la oss ikke kaste bort hverandres tid. Og hvis du ikke er sikker… så er det faktum at du fortsatt leser videre et tegn på at du er nysgjerrig og ønsker å se hva et samarbeid med oss kan føre til.

Uansett, worst case scenario for deg vil være at du sitter igjen med gode markedsføringsråd, verdt 5 995 kr, fra en av mine rådgivere.

VIL DU FÅ MER IGJEN FOR PENGENE DU INVESTERER I DIN BEDRIFT?

.. SOM DENNE KUNDEN?

På ett år gikk de fra å betale 57,10 kr per konvertering som til sammen førte til 2410 konverteringer – dette kostet kunden nesten 138 000 kr.

Etter at vi tok over jobben gikk konverteringskostnaden ned til 36,82 kr og antall konverteringer økte til 3420 stykker – resultatet ble lavere kostnad og flere salg!

De gikk fra dette…

Til dette…

BRANSJENS RÅESTE TRYGGHET

VÅR SOLIDE 100%-LEVRINGSGARANTI

For de vi mener vi kan hjelpe, garanterer vi alltid bedre resultater i løpet av de første 90 dagene! Derfor, når du inngår et samarbeid med oss i Media Access kan du investere pengene dine vel viten om at du alltid er sikret av vår solide leveringsgaranti. I det tilfelle vi ikke skulle levere bedre resultater innen 90 dager, så refunderer vi hele vårt arbeidshonorar. *

BOOK DIN HELT UFORPLIKTENDE OG GRATIS 30-MINUTTERS STRATEGISAMTALE NÅ OG FÅ MED EN SKREDDERSYDD MARKEDSSTRATEGI (TIL EN VERDI AV 5 995,-)

Advarsel: Før du booker din gratis strategisamtale må du være inneforstått med at dette IKKE er for alle, dette er kun for de som er seriøse med å satse i det lange løp og er villige til å investere i å utvide bedriften sin.

Vi gjør det meste av arbeidet, men for å virkelig få salgstallene til å skyte til himmels trenger vi ditt engasjement og dedikasjon. Ikke kast bort tiden vår hvis du ikke er klar for det.

Men, hvis du derimot er klar for å sette i gang og øke din fortjeneste, book din GRATIS strategisamtale nå.

Forresten, vi anbefaler at du booker timen din fortest mulig. Våre rådgivere har kun et begrenset antall tider tilgjengelig hver måned, og de fylles fort opp. For å ikke nevne at vår regnskapsfører IKKE er særlig glad for at vi gir bort disse øktene gratis, og skulle helst sett at vi ikke hadde dette tilbudet i det hele tatt.

Slik gjør du:

Først må du fylle ut skjema ved å klikke på knappen under. Og du trenger ikke bli bekymret, det er enkelt og diskré.

Vi trenger bare å vite hva du selger, få en ide om hva du vil oppnå, osv. Jeg er 100% sikker på at byrået mitt kan bedre resultatene dine – kanskje til og med hele konseptet ditt om hva det er å være en “vellykket” bedrift.

Klikk på lenken under for å booke din time.

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Ved å fortsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler og vår personvernerklæring. Ok / Lukk