VIDEO, FOTO

& PODKAST

Å presentere bedriften din og produktene dine i den digitale verden krever ulike tilnærminger. Som dyktige historiefortellere har vi samlet alle verktøyene som kan hjelpe deg med å fortelle din historie på en best mulig måte som er engasjerende og effektiv for å nå ut til målgruppen din.

For å bli sett på som en profesjonell i din bransje, er det viktig å ha innhold av høy kvalitet. Mens visuelt innhold vil tillate publikum å se det genuine i din bedrift, vil video hjelpe deg med å spre ideene dine og passe inn i kundenes travle hverdag. Lanserer du et nytt produkt? Ønsker du å bygge tillit? Vil du etterlate et profesjonelt og dypt inntrykk av merkevaren din? Våre ulike løsninger kan hjelpe deg med å nå akkurat dette. Enten det er videoproduksjon, fotografering eller å lage en podcast, vi sørger for at historien din blir sett… og hørt.

HVORFOR BRUKE VIDEOINNHOLD?

Økt trafikk

Bygg tillit og troverdighet

Flere leads

Høyere omsetning

Videoer fra sosiale medier genererer 1,200% flere delinger enn tekst og bilde tilsammen.

Skap en uforglemmelig historie

VIDEOPRODUKSJON

Video er det mest konsumerte innholdet i dag. Folk vil heller se en video enn å lese en tekst, og ettersom menneskelig oppmerksomhet blir kortere og kortere, produserer videoer flere konverteringer enn noen annen type innhold.

Fra produktdemonstrasjoner eller anmeldelser, lysbildefremvisning av arbeidet ditt og YouTube-innhold, tar vi vare på bedriften din og lager visuelle historier som gjør kampanjene dine mer attraktive, lettere å huske og holder publikumet ditt engasjert.

dedicated account manager

Innhold

engasjement

verdi

camera-on-sound-on-picture-id1257108641
Bruk bilder til å fortelle din historie

FOTO

Bruk av profesjonell bilder øker umiddelbart inntrykket av kvalitet knyttet til merkevaren din og lyser opp bedriften din, noe som gjør det lettere å forstå og vanskeligere å glemme.

Folk kobles sammen gjennom historier, spesielt visuelle, og de ønsker å bli kjent med deg og kunne gjøre et autentisk inntrykk av bedriften din før de tar en kjøpsbeslutning. Å ha gode kvalitetsbilder på nettstedet ditt vil i stor grad forbedre trafikken, bygge tillit og øke avkastningen.

KVALITET

PROFIL

HISTORIE

FØLGERE

HVORFOR BRUKE Profesjonelle bilder?

Vis frem bedriften din​

Skap produktbilder

Teambilder

Hvorfor velge Media Access?

Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med på laget, men et helt team! Vi hjelper deg fra a til å og skreddersyr den beste løsningen for din bedrift.

Du betaler for  en tjeneste, men du får mye mer.

Nå ut til målgruppen din

PODKAST

Podcasting blir sett på som den nye medieinnholdsrevolusjonen og blir mer og mer verdifull. Å snakke med publikum er en av de nærmeste forbindelsene du kan oppnå, og som hjelper deg med å bygge et langsiktig forhold. Å ha en podcast kan styrke virksomheten din ved å distribuere budskapet og ideene dine til målgruppen. Siden de også er en utdanningsplattform, vil potensielle kunder bli mer informert om tjenestene dine og dermed nå kjøpsprosessen raskere.

ENGASJEMENT

TILLITT

FØLGERE

KUNNSKAP

Tidligere prosjekter: