Social Video

Film er et av markedsførerens beste verktøy. Det er en kjent sak at video, reklamefilmer, snutter etc. har fenget mange i årenes løp. Folkefavoritter som «doffen har daua», «måru så måru», «Godt med xtra energi» fra Japp, osv sitter godt implementert i oss alle. Fra enkle informasjonsfilmer til storslåtte produksjoner i superbowl-pausen, til online instruksjonsmanualer og humoristiske innslag – landskapet er stort. At reklamefilm er et godt befestet medium bekreftes videre av kåringer som «gullfisken» i Norge og tilsvarende i andre land.

Film har i lang tid også vært forbundet med TV og kino. TV-reklame har vært selve bransjestandarden for reklame, dette har i de siste årene blitt snudd på hodet.

Nye kanaler

Siden forbrukere og kanaler endrer seg, har også verktøyene for å nå forbrukere endret seg kraftig. Video har inntatt langt flere medium enn hva som var mulig tidligere. Man ser video på Facebook, instagram, Snapchat, Websider, Youtube for å nevene noe. Google forklarer at det er en 80% økning i antallet videoer sett i forbindelse med et kjøp de siste 2 årene.

Endringen har også påvirket innholdet. Man har et begrenset øyeblikk til å fange interessen til personen som ser. Man må derfor være konkret, kreativ og ha et fengende budskap. I tillegg er mange videovisninger i dag uten lyd, spesielt på plattformer som Facebook og Instagram. Filmen må derfor tilpasses brukerflaten og målgruppen den er ment for.

Når film er laget og publisert på en god måte blir vi engasjert, trollbundet og påvirket. Hvis det gjøres på korrekt måte kan man enkelt å greit si at: film fungerer!

Ny teknologi

En annen fordel er at den nye teknologien gjør at man ikke lenger trenger å drasse med seg et kamerateam, store mikrofoner, en regissør og håpe på finvær, som til sammen koster langt over budsjett. Film for markedsføring er ikke lenger kun for de største selskapene i bransjen, film har blitt tilgjengelig.

Så hvordan kan du benytte reklamefilm for å nå dine mål? Enkelt, du kontakter oss! Vi hjelper deg raskt med produksjon av film, og publisering i aktuelle kanaler. Vi lager utkastet til filmen i løpet av dager til en kostnad du kan leve med.