MEDIA ACCESS

Resultatbasert markedsføringsbyrå

Norges råeste CRO-byrå

Vi er i dag et team som motiveres av å hjelpe ulike bedrifter med å nå sine mål. Ved å bruke markedsføringsstrategier som kombinerer både inbound og outbound markedsføring, har vi funnet den perfekte blandingen som gir de beste resultatene. Med alltid publikum i fokus, setter vi opp en kundereise som forvandler hvert potensielle leads om til fornøyde og lojale kunde.

Vi har alt du trenger for å vokse

Vi jobber på ingen måte helt tilfeldig. Det er viktig for oss å lære å kjenne din bedrift og markedet som du opererer i for å kunne sette opp en 

Her er noen av de områdene vi fokuserer på.

Strategi
100%
Innhold
100%
Trafikk
100%
Konvertering
100%

Media Access's Golden Circle

Hvorfor

Vi mener at ALLE bedrifter har muligheten til å nå sitt fulle potensialet, men ikke alle vet hvordan uten de riktige verktøyene. 

Vi ønsker å tilby våre kunder den rette løsningen for å nå ut til sine drømmekunder.

Hvordan

Ved å bruke digitale markedsføringsstrategier som kombinerer både inbound og outbound markedsføring, så vil vi klare å sette sammen en optimal løsning som vil generere leads på løpende bånd og konvertere disse til nye kunder

Hva

Et bredt spekter av tjenester med mål om å øke din synlighet og salg.

Digital strategi, sosiale medier, SEO, salgstrakt, video, foto, podcast, webdesign og andre kreative tjenester.

Hvorfor velge Media Access?

Når du velger å samarbeide med oss, så får du ikke bare en person med på laget, men et helt team! Vi hjelper deg fra a til å og skreddersyr den beste løsningen for din bedrift.

Du betaler for én tjeneste, men du får mye mer.

Team Media Access

Siden 2003 har vi i Media Access jobbet med salg & markedsføring for å hjelpe norske bedrifter. Vi elsker å utfordre oss selv og våre kunder – og er ikke redde for å teste ut nye ting, gjøre feil eller ikke være som alle andre. 

Vi har i dag kontorer i både Oslo & Marbella hvor vi sitter på en ganske så utvidet kundeportefølje med en god miks av ulike bedrifter. 

Sondre

Sondre Fløtten

Daglig leder

Business Developer

Bernt Ellingsen

Business Developer

Sylwia Ellingsen

Creative Manager

Pål Remi Kornerud

Key Account Manager

Alexandra

Alexandra Lintermanns

Client Success Manager

Eskild Malnes

Performance Marketing Manager

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige medarbeidere. Ledige stillinger blir utlyst forløpende, men vi tar alltid i mot en hyggelig søknad + cv. 

Klikk på knappen under og send oss en hyggelig epost, så snakkes vi:)